Nehezebb lenne levelezőn érettsegizni, mint suliban?
12.es vagyok (5évesen vagyok) es ugye ez az utolso előtti évem. Itt szeretném hagyni a sulit, a miért nem fontos (ne ezen menjen a vita). Levelezőn szeretnem befejezni, és csak utolsó évet szeretném értelemszerűen.
A kérdéseim, hogy nehezebb lenne? És mégis mennyibe kerül? És bármi plusz infot szìvesen fogadok:D
Előre is ķöszönöm!:)
Hát nem is az, hogy nehezebb, csak akkor majd megint 5 tantárgyból kell felkészülni, ha esetleg elmennél felsőoktatásba (mivel még 19 vagy, erre azért lesz esélyed). Elmész, írsz egy akármilyent és legrosszabb esetben majd 2 tárgyból kell majd felkészülni újra, ha ott vagy. Emelt OKJ-ra tökmindegy.
Különben nem érdemes otthagyni. Ismertem olyanokat akik megtették, igazi világ lúzerei lettek.
Nem keszulok tovabb tanulni. Egyszeruen nem latom ertelmet.:) Mas terveim vannak.
Emiatt nem kell hulyenek, ostobanak, butanak tartani, inkabb csak nyitottabb a vilagkepem:)
majd nekem is lesz a californiai hátsókertemben egy fullos bmx trails, de ezt csak egy jó diplomával fogom elérni az is tuti
ismertem valakit aki tetoválóként akart befutni, mert neki az nagyon megy, meg minek az érettségi
most amúgy vagy koszos kocsmákban pultos vagy vízkövet vakar szállodákban
jól kiteregette a szárnyait...
Mese, hogy ilyenekkel csak úgy be lehet futni...
elkezded megvalósítani anyádék pénzén a nagy széles létókörűséget, aztán azon kapod magad, hogy 35 évesen WC-t takarítasz és elb#sztad az életed
Egy szoval nem mondtam h nem szeretnek erettsegizni, diplomara nincs szuksegem.
Utolso koszonom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!