Milyen szakra jelentkezzek szerintetek?
Tudom, hogy sokan unják az ilyen jellegű kérdéseket, de tanácstalan vagyok.
Négyes és ötös közötti tanuló vagyok. Leginkább humán tárgyak mennek és a nyelvek. Reál tárgyakkal sincsenek bajaim csak a matekkal állok hadilábon. Tanulással nem lenne baj, mert ha kell seggelek. Leginkább a jog érdekelne, de mindenütt csak a "Dunát lehet vele rekeszteni" mondatot látom és nem tudom mi lenne jó alternatíva. Még vonz az idegenforgalom is, tudom-tudom ég és föld. Attól függetlenül, hogy seggelek ha kell, nem szeretném hanyagolni a fősulis/egyetemi életet szóval ez sem lenne utolsó szempont. Szerintetek mit kellene választanom. Ja és a kötekedő, beszólogató válaszokat légyszi mellőzzétek. Előre is köszi:)
Menj egy nyelvszakra és utána végezd el az idegenvezetőit.
Nem tudom miből fogsz emeltezni (ha egyáltalán fogsz) de csomó nyelvhez kötelező az emelt szint. Ha egyikből sem fogsz, akkor javaslom az oroszt, vagy esetleg a kínait.
Kedves Kérdező!
Ha tanácstalan vagy, azt ajánlom, hogy ne jelentkezz sehová. Menj el OKJ-re egy-két évet. Két év múlva már tisztábban fogsz látni és nem bánod meg az esetlegesen más szakon elvesztegetett féléveket.
És persze az sem mellékes, hogy az embernek van egy szakmája is, nem csak kiesik csupaszseggel, diplomával az egyetemről...
A seggelsz ha kell, de nem szeretnéd hanyagolni az egyetemi életet, akkor a jogot messzire kerüld...
Sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!