Cibii. kérdése:
Nem tudom mit válasszak (egyetem) milyen szakra menjek amivel el is tudok helyezkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az angolt,történelmet,földrajzot,magyar irodalmat de nem tudom milyen szakot válasszak. Valaki tudna ajánlani valamit? (Matekkal sincs bajom)2015. febr. 21. 19:57
1/5 anonim válasza:
Sztem kifejezetten vmi üzleti szak való neked, pl. nemzetközi gazdálkodás, vagy egyéb (főleg ha matekkal sincs bajod). Itt találsz leírásokat hozzájuk:
2/5 A kérdező kommentje:
És azzal milyen álláslehetőségeim lenénnek? Alapjában véve mit tanulnék ott hol tudnék vele elhelyezkedni és mit ad ez a szak?
2015. febr. 21. 20:37
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Oksii. És köszii.:D De te mit gondolsz erről a szakról?
2015. febr. 21. 20:55
5/5 anonim válasza:
Én csak "másodszájból" ismerem a szakot BGF-en, nem nehéz állítólag (csak bekerülni), piacképes diplomát ad, ráadásul igazi szakmai gyakorlattal és magas szintű nyelvtudással. Sztem pl. egy Corvinus után még jobbak a lehetőségek. Azt csiripelik, sokan jutnak ki külföldre is, ami persze nem meglepő.
De böngészd végig a többi szakot is, melyik tetszik stb. mert számtalan lehetőséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!