Rendezvényszervezéssel kapcsolatban? (Többi lent)
Sziasztok. Az az álmom hogy rendezvényszervező legyek. Apukám egyik ismerőse már 14éve ezzel foglalkozik, neki elég nagy az ismerettségi köre és ő azt mondta hogy mindenben segít és támogat amiben csak tud. Mondta hogy végezzek el egy OKJ-s képzést és eltudja intézni hogy bekerüljek egy multicéghez gyakorlatra.
Nem szeretnék vállalkozást nyitni mert megvan rá az esély hogy nem indul be. Mindenképp az az álmom hogy egy nagy cégnél dolgozhassak. Utána néztem és csak olyan 5-8hónapos OKJ-s képzéseket találtam amik fizetősek. Nincs 2éves? Illetve ennél a képzésnél nincs arra lehetőség hogy 21éves korig ingyenes az első OKJ-s képzés?? Melyik tanintézményt ajánljátok ahol érdemesebb elvégezni? Van arra szerintetek esély hogy amelyik céghez megyek gyakorlatra, gyakorlat után ott is maradhatok? Ebben az évben érettségizem. Arra gondoltam hogy elvégzek egy 5hónapos OKJ-s képzést, majd megyek keresztféléves egyetemi/fősulis szakra, ami ezzel foglalkozik hogy mégis legyen belőle diplomám. Ha azt is elvégzem az kb összesen 3év, úgy nagyobb az esély arra hogy a cégnél maradhatok ha ennyi időt dolgoztam ott? Ha elvégzem az OKJ-s képzést, az majd mennyire számít bele a pontjaimba? Ha továbbtanulok akkor turizmus-vendéglátás szakra menjek? (Erre azért nem akarok mert nagyon sokan erre járnak, de lehet csak én gondolom így). Vagy pedig kereskedelem és marketing?
A másik meg az hogy hobbi szinten szeretnék lenni személyi edző. Szerintetek erre van kereslet?
Köszönöm szépen mindenkinek előre is a válaszokat.:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!