Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem vagyok biztos a jovombe,...

Dr.LaDePanda kérdése:

Nem vagyok biztos a jovombe, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

egyre jobban kezdek aggondi azon hogy nem lesz szakmám

ugyanis 16 eves koromba kikoltoztunk angliaba, 1 szot nem tudtam ertelmesen szolni angolul az elso evben, de most ha valaki le ul velem szembe es hetkoznapi dolgokrol beszelgetni probal velem (nem az angolnak szamitott beszéd gyorsasaggal, kicsit lassabban beszel) ugy az 50-70%-át mar ertem hogy mit akkar es meg is ertetem magam mit szeretnek.

arra lennek kivancsi hogy most 18 evesen magyarorszagon le tudnak tenni egy szakmat? de az is aggaszt hogy nincs meg a 10.dik osztalyom mert azelott jottunk ki + év vesztes is vagyok ez +1 életkorral tobb a keleténél.

hamarosan elkezdek dolgozni es azon gondolkodom hogy magán tanulokent letenném a 10.dik osztalyt. es en ugy tudom ha megvan a 10 osztaly bizonyos szakmakat akkor tanulsz amikor te akkarod es van ra penzed.

valaki errol tud nekem megerositest tenni hogy :

-a leheto legroszabb esetbe 19 evesen a 10. osztalyt le tehetem-e magan tanulokent?

-ha megvan a 10. osztaly is, szakmat tudok tanulni barmikor akár 25 évesen {peldaul} is ha van ra penzem?

2015. febr. 18. 15:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!