Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fiuk-Lanyok, akik elte-re...

Fiuk-Lanyok, akik elte-re jarnak! Ha sima gimnaziumot vegzek, ettol fuggetlenul lehet e felvetelt nyerni az elte egyetemekre, vagy ahhoz szukseges olyan kozepiskolat is vegeznem?

Figyelt kérdés

2015. febr. 17. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Olyan középiskolát szükséges végezned, ami érettségi bizonyítványt ad. A gimnázium meg ilyen, szóval igen, tudsz menni onnan egyetemre.

Nem is tudom mire gondoltál "olyan kozepiskola" alatt.

2015. febr. 17. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Most a kolcsey ferenc gimnaziumba jarok, ahol ugyan ugy kapok erettsegi bizonyitvanyt, mint mashol. Ezalatt eltes kozepiskolakra gondoltam. Csak hogy ha eltere szeretnek menni, milyen kozepiskolat kell vegeznem, vagy csak az erettsegi bizonyitvany szamit?
2015. febr. 17. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak az érettségi, illetve a magyar, matek, töri, idegen nyelv tárgyakból az utolsó két év (általában 11. és 12. osztály, ha nincs "0." nyelvi előkészítő évfolyam) félévi és évvégi jegyei.

Rövidre fogva: Igen, elég.

2015. febr. 17. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

# 3/3 Időpont ma 21:22

Na, ez egy picit bonyolultra sikerült. Szóval az alapkövetelmény, hogy legyen érettségid. Ez megvan, tehát jó iskolába jársz.

A felvételi pontokat viszont az előző kommentem szerint számolják. Remélem nem sikerült annyira bonyolultra :-)

2015. febr. 17. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ertheto, csak mivel az erettsegi az nalam csak 2ev mulva lesz, es szeretnem megtudni, hogy mi hogyan tortenik.
2015. febr. 17. 21:28
 6/7 anonim válasza:

3mas !

Duplázással nem lehet bekerülni ELTE-re?

2015. febr. 19. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 14:51

Valóban, úgy is lehet. Azt kifelejtettem, de így is érthetetlen lett :-D.

2015. febr. 19. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!