Érdemes jogra jelentkezni?
Figyelt kérdés
10. osztályos szakközép iskolai tanuló vagyok. Rendészetire járok, sajnos ez a későbbiekben felejtős mert színtévesztő vagyok. Viszont tanulok jogot, amely valamennyire érdekel és leköt. Jó vagyok irodalomból, töriből, tehát a humán tantárgyakból. Ezek érdekkelnek is, viszont a matkhoz, fizikához stb. fingom sincs és ezek nem is igazán érdekelnek. Arra lennék kíváncsi hogy érdemes lesz-e jofra jelentkeznem? Mennyire lehet elhelyezkedni ügyvédként, jogászként stb. Melyik egyetemre érdemes jelentkezni?2015. febr. 16. 23:01
1/1 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom elég jól el lehet helyezkedni vele, de nem tudom egy rendészeti szakközép mennyire ad jó alapokat egy emelt töri vagy magyar érettségihez. Ügyvédként könnyebb, de ezt pluszban kell tanulni a sima 5 éves jogászképzés után. ELTE a fővárosiak közül, vidéken nem tudom melyik egyeteme jó a jogász szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!