Probléma-e a jelentkezésnél a következő?
Figyelt kérdés
Ugye kellenek az elért eredmények 11. és 12. év végén, 5. tantárgyként gondolom abból kellene, amiből érettségiztem. Az a baj, hogy én földrajzból érettségiztem, de ebből utoljára 10-ben volt óránk, 12-ben csak érettségi felkészítés volt, nem kaptunk év végén jegyet. Akkor hogy legyen?2010. febr. 11. 19:45
1/5 anonim válasza:
ha tanultad 9.-ben is akkor szépen beírod azt is, meg a 10.-est is, és szépen mellékeled a bizonyítványod fénymásolatát, amiben látszik a 9.-es, 10.-es eredményed.
2/5 anonim válasza:
Nem 11. és 12. évvégi jegyek kellenek, hanem az adott tárgyból az utolsó két évben elért évvégi jegyed, így föciből a 9-10.-es.
3/5 A kérdező kommentje:
jaj köszi:) nem voltam képben...
2010. febr. 11. 19:55
4/5 anonim válasza:
De nem muszáj ugyanannak lennie, mint amiből érettségizel. Viheted a két utolsó évi biosz jegyed, és érettségizhetsz helyette mondjuk földrajzból. De ahogy már írták, utolsó két év számít:)
5/5 anonim válasza:
Nem kötelező 5.tárgynak beírni azt amiből érettségizel. Ha van olyan tantárgy, amit 2 évig tanultál és jobb mint a föci, akkor azt írd be. Nálunk a fél osztály beírta a tesit,pedig nem az volt a választott. Ugyanígy ha két nyelvet tanulsz és jobban megy, amiből nem érettségizel, akkor beírhatod azt is.
Nem tudom, hogy ennek mi értelme van, de jól járnak a diákok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!