Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A már meglévő dokumentumait...

A már meglévő dokumentumait ráérek dokumentumpótlással is beküldeni július 9-ig az E-felvételin?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2015. febr. 14. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

A jelentkezéshez csatolnia kell valamennyi, a benyújtáskor már rendelkezésre álló dokumentummásolatot

felvi.hu

bár tudom, egyszerűbb, mással megkerestetni... nem baj, majd a neptunban nem keresgél helyetted a kutya se.

2015. febr. 14. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Össze sem tudom számolni, mennyi időt töltöttem azzal, hogy ezt keresgettem a neten, viszont sok használhatót nem találtam. Vagy csak én vagyok túl hülye hozzá, hogy ebből bármit is kihámozzak.

" kérjük, pótolja a hiányzó és még szükséges oldalakat, ellenkező esetben tanulmányi pont nem számítható."

"A felvételi hiányos vagy nem megfelelő benyújtása

esetén az érintett jelentkezők felszólítást kapnak a hi-

ányok pótlására.

Mikor érkezik felszólítás?

≥ Ha a jelentkezési kérelmet nem megfelelően

nyújtottad be.

≥ Ha hiányoznak az érettségi bizonyítvány vagy a

középiskolai bizonyítvány vagy a felsőfokú oklevél

megfelelő oldalai.

Amennyiben a jelentkezők a hiányt haladéktalanul,

de legkésőbb a kézhezvételtől számított 8 napon belül

nem pótolják, a jelentkezési kérelmet az Oktatási Hivatal

részben vagy egészben elutasítja.

Külön figyelmeztetés nélkül kell gondoskodnod

a pontszámításhoz szükséges dokumentumok (példá-

ul a többletpontokra jogosító igazolások, illetve egyéb

dokumentum-igazolások) beküldéséről, amelyek még

nem álltak rendelkezésedre a jelentkezéskor. Dokumentumhiány

esetén – az érettségi bizonyítvány, a

középiskolai bizonyítvány és a felsőfokú oklevél hi-

ányát kivéve – nem kapnak hiánypótlási felhívást a

felvételizők – ennek oka, hogy minden jelentkezőnek

egyéni döntése, hogy mi alapján szeretné a pontjait

számíttatni, ezért erre oda kell figyelni."

2015. febr. 14. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugi, pótolhatsz mindent július 9-ig, még úgy is, hogy már most rendelkezésedre állnak a feltöltendő dokumentumok. Csak azért írják le minden egyes eljárás alkalmával, hogy ha már megvan, akkor töltsd is fel egyből, mert ezzel az ő munkájukat könnyíted meg, hiszen így folyamatosan kell, viszont kevesebb dokumentumot ellenőrizniük, kevesebb energia, hibázási lehetőség, stb, mint ha a sok "okos" (tisztelet a kivételnek!) az utolsó pillanatban jön rá, hogy mi a kötelessége ezzel kapcsolatban, és eléggé kellemetlen perceket tudnak okozni mind a két fél részéről...
2015. febr. 15. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

És miért keresgéltél összevissza a neten?

felvi. hu, ez a hivatalos oldal, teljesen érthető és világos... ennyire egyszerű.

2015. febr. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!