E-felvi: 9000 forintot kell befizetni 3 bejelölt szakig. Ez oké. Ami nem tiszta nekem: Plusz amennyi egyetemet bejelölök, annyiszor 9000 forintot kell befizetni a képzésekre?
Nem érdekel a lepontozás, semmi keresnivalód a felsőoktatásban (meg még nagyon sok itt hülyeséget kérdezőnek sincs, de sajnos bejutnak ők is, veled együtt).
Minden jelentkezőnek minimum 9 000 Ft-ot, azaz a felsőoktatási felvételi eljárás alapdíját be kell fizetnie. Ezért a díjért legfeljebb három képzés megjelölésére van lehetőség. A további jelentkezésekért 2000-2000 Ft kiegészítő díjat kell fizetni az alapdíjon felül.
Ha ezt nem érted, akkor azért nem való neked a továbbtanulás. Ha meg el nem olvastad, akkor azért nem. Nem szeretnék ilyen felületes és/vagy nulla szövegértéssel bíró pedagógust, orvost, ügyvédet vagy akár könyvtárost.
Szégyen, mennyire tájékozatlanok a jelentkezők.
3-as vagyok, akkor ezek szerint a csökkent a díj 2000-re, régebben 3000 volt.
Egyébként utolsó amit mond van benne igazság :)
Valóban hülyesèget ìrtam így utólag elolvasva.
Köszönöm a megerősítèseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!