E-felvin meg lehet még változtatni a jelentkezésem hitelesítés előtt?
Figyelt kérdés
5 szakot jelöltem meg, a pénzt elutaltam, de még nem hitelesítettem a jelentkezésem. az lenne a kérdésem, hogy február 15. éjfélig megváltoztathatom a jelentkezett szakokat? köszönöm szépen!2015. febr. 14. 15:08
1/5 anonim válasza:
Addig még tudsz új szakot felvenni, hitelesítés után már csak a sorrenden tudsz változtatni egyszer.
2/5 anonim válasza:
Szia, szerintem meg lehet, bár én még nem mentettem a sorrendet direkt, mert nem tudom hogy lesz :D ha nem hitelesítettél még, akkor sztem simán.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kérdés a "kicserélésre" vonatkozott. Megtettem, látszólag sikerült.
2015. febr. 14. 16:41
4/5 anonim válasza:
Éjfélkor az idő lejár, és akkor onnantól lehet hitelesíteni (persze előbb is lehet. levél vagy ügyfélkapu). Egy ellenőrzést még a végén kell futtatni rá, de ha minden igaz, az nem feltétele annak, hogy érvényes legyen. Inkább neked szól csak, de azért nyomd meg azt is még éjfél előtt.
5/5 anonim válasza:
egyszer tudsz a sorrendet változtatni egészen júliusig 10.ig
szóval no para addig van időd :)
mert úgy is fel kell még tölteni az egyéb dokumentumokat, és akkor újra kell hitelesíteni és akkor simán tudsz még egyszer !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!