Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » E-felvin meg lehet még változt...

E-felvin meg lehet még változtatni a jelentkezésem hitelesítés előtt?

Figyelt kérdés
5 szakot jelöltem meg, a pénzt elutaltam, de még nem hitelesítettem a jelentkezésem. az lenne a kérdésem, hogy február 15. éjfélig megváltoztathatom a jelentkezett szakokat? köszönöm szépen!

2015. febr. 14. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Addig még tudsz új szakot felvenni, hitelesítés után már csak a sorrenden tudsz változtatni egyszer.
2015. febr. 14. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem meg lehet, bár én még nem mentettem a sorrendet direkt, mert nem tudom hogy lesz :D ha nem hitelesítettél még, akkor sztem simán.
2015. febr. 14. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kérdés a "kicserélésre" vonatkozott. Megtettem, látszólag sikerült.
2015. febr. 14. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Éjfélkor az idő lejár, és akkor onnantól lehet hitelesíteni (persze előbb is lehet. levél vagy ügyfélkapu). Egy ellenőrzést még a végén kell futtatni rá, de ha minden igaz, az nem feltétele annak, hogy érvényes legyen. Inkább neked szól csak, de azért nyomd meg azt is még éjfél előtt.
2015. febr. 15. 16:45
 5/5 anonim válasza:

egyszer tudsz a sorrendet változtatni egészen júliusig 10.ig

szóval no para addig van időd :)

mert úgy is fel kell még tölteni az egyéb dokumentumokat, és akkor újra kell hitelesíteni és akkor simán tudsz még egyszer !!! :)

2015. febr. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!