Középiskolai eredmények, a természettudományi tantárgy kitöltése mező? Hogyan? Tanult de nem előnyös tárgy?
Kéne nekem egy kis segítség!
Nem világos, a középiskolai eredmények, a természettudományi tantárgy kitöltése mező.
Tehát azt írja a rendszer(e-felvételi), hogy a listán lévőek egyikének vagy kétszer 1 éves tárgynak kell lennie kitöltve, amennyiben az tanult volt.
Tehát fizika, biológia,földrajz, vagy természettudomány..
Én informatikán szeretnék tovább menni. A pontszámítón észre vettem, hogy 4 pont különbség van, ha biológiát és földrajzot jelölök be mint ha informatikát. Ennek nyilván az egyetem előnyrendszere az oka, ám tanultam a rendszer által felsorolt tantárgyakat, az informatika jelölése előnyösebb lenne számomra. Ám a rendszer azt írja, hogy csak abban az esetben írhatok a felsoroltaktól különbözőt, ha azokat nem tanultam.
Valaki tudja, hogyan is megy ez a dolog? Nem kéne ennek egyértelműbbnek lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!