E-felvételi! Mi lehet a baj? Mit nem csináltam jól?
Figyelt kérdés
Azt írja ki az ellenőrzés után,hogy az érettségi adatok/szándékok nem megfelelőek az ön által jelöl szakon való pontszámításhoz.Pedig szándékként bejelöltem a biológia emelt érettségit.Lehet az a gond,hogy az előrehozott kémia érettségimet nem tudom inktatni?2010. febr. 10. 21:29
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a bejelölt szakon esetleg olyan érettségi tantárgyat kér, amiből nincs érettségid?
2/10 A kérdező kommentje:
hát még csak kémiából meg angolból van érettségim.de azt nekem itt nem kell iktatnom.orvosi karokra jelentkeztem és érettségi vizsgaszándékként pedig megjelöltem a biológia emeltet
2010. febr. 10. 22:21
3/10 anonim válasza:
ha tettél előrehozottat, azt is jelölnöd kell, mintha csak msot tennéd le
ez biztos, nekem is így kellett az emelt törimmel, de ott oldalt a súgóban le van írva
tehát tápláld be, hogy abból is szándékozol érettségit tenni
(egyébként még bizonyítványod róla úgy sem lehet, max törzslapkivonat, előbbit majd akkor kapod meg ha a többit is letetted)
4/10 anonim válasza:
Nem lehet, h az év végi eredményekhez nem írtad be a kémiát vagy a biológiát? Én úgy emlékszem, h pont h az érettségi szándékot nem kellett bejelölni...csak ugye mikor már megcsináltad. Még egyszer olvasd el alaposan a mellette lévő súgót!!! Biztosan ott lesz a válasz:) Ha mégsem, akkor biztos van vmi infovonal a felvin, azzal próbálkozz:)
5/10 anonim válasza:
Hm..megnéztem bnőm felvijét, de nem sokat segített, mert neki már van érettségije és így tök máshogy néz ki minden:D De ő is úgy emlékszik (bár ő lapon jelentkezett), h előrehozott érettségit nem kell bejelölni. Tényleg olvasd el még egyszer mellette:)
6/10 A kérdező kommentje:
ahh 50x elolvastam :D de azt írja h nem kell jelölni az előrehozottat. nembaj,majd hnap megkérdezem a suliban vmelyik tanártól. azért köszönöm a segítséget :)
2010. febr. 10. 23:34
7/10 anonim válasza:
márpedig be kell.
be kell.
be kell.
8/10 anonim válasza:
Ha azt írja, h nem kell, akkor nem kell...barátnőmnek sem kellett...
9/10 anonim válasza:
Ha a papíron nem kell jelölni sem az előrehozottat, sem a szándékot, mert RÁ VAN ÍRVA,hogy ne jelölje,neten ugyan miért kéne?
10/10 A kérdező kommentje:
így visszatérve amúgy.leadtam és NEM kell jelölni az előrehozott érettségiket :D
2010. márc. 3. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!