Anyagtudománnyal szeretnék foglalkozni és a lehető legjobb képzésben szeretnék részesülni. Melyik a legjobb egyetem ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
Egyetemi felvételi előtt állok és nem tudom melyik intézmény adja a legjobb képzést, lehetőleg Budapesten.
Tavaly érettségiztem, a pontjaim elegendőek bármelyikre. Anyagtudomány a legtöbb helyen csak Msc-n van, külön anyagmérnök szakról tudok, ami a Pannon Egyetemen van. Google a barátom volt, végigböngésztem mindent, de ezt nem tudja kideríteni az ember a netről.
Hozzáértők, kérlek segítsetek!
2015. febr. 8. 16:35
1/4 anonim válasza:
Én anyagmérnöki szakon végeztem, ill. tavasszal kis szerencsével megszerzem az MSc diplomámat is. Mondjuk én Miskolcra járok, ahol van Műszaki Anyagtudományi Kar, egyébként Dunaújvárosban is van hozzá BSc képzés
2/4 anonim válasza:
A miskolci anyagmérnökit csak ajánlani tudom!
3/4 FDra válasza:
Szia!
Ha Budapesten gondolkodsz, akkor ajánlani tudom az Anyagtudomány MSc-t az ELTE-n, Kémia és Fizika BSc-ről lehet oda jelentkezni.
4/4 anonim válasza:
Tegnap 20.14, te is ott tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!