Ha kevesebb pontom van a ponthatárnál akkor esélytelen h felvegyenek az adott egyetemre/főiskolára?
figyi, én is csatlakozom, ha még most állsz felvételi előtt, és most fogsz érettségizni, ne úgy állj neki h úgysem fog menni.
Elmesélem röviden h én személyesen h estem ugyanebbe a csapdába: engem mindig is nagyon érdekelt a pszichológia, de hát az mindig olyan elérhetetlen volt, oda mindig a maximumközeli pont kellett, így le is tettem róla, esélytelennek láttam. Ezért kinéztem egy másik szakot, ahova meg tudtam h simán felvesznek, így nem is erőltettem meg magam az érettségivel. Úgy értem tanultam én nagyon sokat, csak nem annyit h kihozzam magamból a maxot, mert úgy voltam vele h felesleges...és mikor kijöttek a ponthatárok azt hittem lefordulok a székről: 4 pont kellett volna a pszichológiához, mert csökkent vagy 35 ponttal a ponthatár.:S....és ha csak kicsit is küzdök, benn vok.Ezért ne add fel még így előre!!!
A másik pedig h én tavaly felvételiztem úgyh tapasztalatból mondhatom, h általánosságban pedig a ponthatárok tavaly nagyon nagyon megemelkedtek, rengeteg olyan szakot tudok, ahol 50-60 ponttal nőtt az előző évhez képest a ponthatár....és azt mondták h idén pont ez miatt le fognak menni.
remélem válaszommal tudtam valamelyest segíteni!
akkor sok szerencsét és szorgalmas tanulást!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!