Hova érdemes menni gazdaságinformatikusnak?
Figyelt kérdés
Az országban több helyen is lehet tanulni,az érdekelne,hogy mi a különbség köztük. Corvinuson pl sokkal magasabb a pont mint a másik iskolákban. Zalaegerszegi BGF-es kihelyezett karon érdemes-e elkezdeni a tanulmányokat? Szóba jött még a PTE és a Nyugat-magyarországi Egyetem is,ezeknél az iskoláknál is tanítják a szakot. Akik valahol tanulják vagy van rálátásuk,megköszönném a segítségüket.2015. febr. 6. 17:47
1/2 anonim válasza:
SZTE-n tudom, hogy van ilyen képzés, úgy tudom nincs vele semmi baj, ráadásul nem biztos hogy kell olyan sok pont hozzá (Ha jól tudom van belőle itt felsőfokú szakképzés is)
2/2 anonim válasza:
Én a PTE-n tanulom ezt a szakot, eddig nem volt komolyabb gond vele, sajnos a többi egyetemről nem tudok semmit se így nem tudom összehasonlítani, csak erről a képzésről tudok konkrétabban mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!