Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni egyetem vagy Óbudai...

Debreceni egyetem vagy Óbudai egyetem?

Figyelt kérdés
Mérnökinformatikára szeretnék menni...de egyszerűen nem tudok dönteni, vannak érveim egyik és másik mellett is még tudok változtatni a soron...de egyszerűen nem tudok dönteni...Az óbudai egyetemen ha mérnökinformatikára járok milyen környékeken lesz órám ?

2015. febr. 6. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű, hogy a Neumann (ÓE).

A DE műszaki képzések terén hátul kullog, nekik más az erősségük. De arra készülj fel, hogy a Neumannon meg leszel f*ngatva, de rendesen.

2015. febr. 6. 18:52
 2/5 anonim válasza:
90%

Udv!

Debreceni egyetem sokkal jobb mint az "OE" sokan proli képzõnek tartjak. A debrecenit is szeretik a pestiek lehùzni mert õk buszkék arra, hogy ugye "Budapest" és fàj nekik hogy egy "vidéki" iskola jobb náluk. Valòban az OE villamosmérnökie elismert de orszagos viszonylatban meg igy is a DE alatt marad

2015. febr. 7. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a vidékiek ugyanúgy lehúzhatják az OE-t is :D ...arra lennék kíváncsi hogy Debrecenben ha elvégzem az iskolát akkor miként dolgozhatok ? szóval néztem a szakirányokat de igazából engem a számítógépes programozás érdekelne főként alkalmazások stb... van rá ott is lehetőség ? esetleg prog.infón ?
2015. febr. 7. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Aki bármit mond neked itt bármiről a jövőt illetően, az garantáltan hazudik!

Most hétfőn pl. Debrecenben a NI-nél (National Instruments)akár ösztöndíjat is köthetsz, de hogy ez két hét múlva is aktuális lesz - azt nem hiszem...

Sőt: semmiben nem hiszek, ami távolabb van két hónapnál...

2015. febr. 7. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!