Lehetek tanító? Nekem való?
Szívesen csinálnám, de van pár problémám...
Nincs jó énekhangom. Jövőre szeretnék jelentkezni. Addig, ha járok énektanárhoz, akkor felhozhat olyan szintre, hogy átmenjek az alkalmasságin?
Valamint nagyon keveset keresnék? Vagy meg lehetne élni belőle?
Lesz munkám? Vagy esélytelen elhelyezkedni?
Szerintem tanítókra mindig van szükség. A mi sulinkban évente két első osztályt indítanak, szinte minden évben vesznek fel új tanítókat. És ebben a szakmában szerintem nem hátrány, ha csak most végeztél.
Az éneklésről meg, anyukám tanítóként kezdte, borzalmas a hangja, tanusíthatom, és egyáltalán nem értett a szolmizáláshol, kottaolvasáshoz stb., mégis tanár segítségével jól felkészült és felvették, bár ez már 20 éve volt, a követelmény pedig nem ugyanaz most, de a rossz hangon nem változtat.
Hát, azt nem mondanám, hogy sokat fogsz keresni, de most a tanároknak emelték a fizetését, talán még fogják is, úgyhogy..
Szerintem ha ezt szeretnéd csinálni, vágj bele. Mindenkinek azt kellene tanulnia amit szeret. (Egyébként az összes tanítónéninek, akit ismerek, nincs vmi jó hangja :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!