Mit ajánlanátok nekem továbbtanulással kapcsolatban?
Informatikán akarok maradni mindenképpen, abból vagyok a legjobb és az érdekel a legjobban. :)
Most 5-ös vagyok informatika fakton és 4-es az informatikai alapismeretek tantárgy :)
Sajnos a többi nem megy ilyen nagyon jól.. magyar csak 2-es, ezt minimum 3-asra szeretném év végére feltornászni, matek 3-as, ezt minimum 4-esre.. nehéz, mert 2,7 vagyok matekból.. így lettem 3-as.
Rendszergazda szak esetleg? Utána meg még valami szakot elvégezni majd.. hogy ne csak egy szakmám legyen.. Vagy próbáljak meg egy egyetemet mérnök-informatikán? De attól nagyon félek.. :s
A matek sajnos úgy jött össze, hogy sokat hiányoztam és nem mindig jöttek ki jól a dolgok, amúgy 3-as és 4-es voltam matekból mindig.. Azért is akarom év végére kijavítani..
A magyar meg nem hiszem, hogy nagyon kellene az informatikához..
1) megkérdezed egy okosabb osztálytársad
2) elmész magántanárhoz
Hűűűűha, volták matekversenyen, na oda ne szarjunk a részvételtől. Ha egy vacak gimis matekból nem vagy képes legalább 4-esnek lenni, nincs keresnivalód infós szakon, mert első évben kibuksz, mint a szemét. Ott pláne nem fogja senki a kezedet fogni és elmagyarázni.
Miért kár, hogy matek versenyen voltál? Olyan rosszul sikerült? Mert amúgy nem olyan nagy dolog részt venni rajta.
Egyébként hogy fogsz majd többszáz oldalnyi analízis vagy lineáris algebra anyagot megtanulni egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!