Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kutyás rendőr szeretnék...

Kutyás rendőr szeretnék lenni. Mit kell tenni hozzá? Egyáltalán lehet lány kutyás rendőr?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és kutyás rendőr szeretnék lenni. Érettségi után úgy tudom, hogy egy szakközépbe kell menni( én a Szent Györgyi Albert Gimnázium és Szakközép iskolába szeretnék menni rendészeti szakra)A szakközép után hova kell menni ? Kutyával mikortól lehet dolgozni? és egy kutyás rendőr mennyit keres kb? és milyen rangok vannak?

Jó ez az állás ?

2015. febr. 4. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
a rendészeti szakközépiskolákba is érettségi után lehet csak jelentkezni. amit te írsz, az nem ad rendőri végzettséget, viszont hasonló dolgokat tanulhatsz, ami talán majd később jól jöhet. rendőri végzettséget adó szakközépbe tehát érettségi után kell jelentkezni, ilyen suli van pl. Miskolcon, Körmenden, Adyligeten. rendfokozatok vannak, tiszthelyettesek vagy zászlósok általában. kinek mi a jó állás... de ez nem olyan egyszerű munka, mint amilyennek tűnik
2015. febr. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!