Ilyenkor hogy kell jelentkeznem?
Figyelt kérdés
Szóval júniusban végzek az OKJ-s képzésemmel,felsőfokú,55-ös számú,államilag támogatott formában veszek részt,és főiskolai keretek között.
Nos, most néztem ki egy másik OKJ-st,szintén felsőfokú, de nem főiskolán,hanem SOB-on (School of business) Szegeden.
Ilyenkor is felvételi lapon kell jelentkeznem? vagy a suli honlapján keressek valami jelentkezési lapot és ennyi volna? És ilyenkor hogy kell kifizetnem a 9000 ft-ot?
Válaszokat megköszönném minél hamarabb. :)
2010. febr. 9. 23:52
1/5 A kérdező kommentje:
School of business egy üzleti szakközépiskola!
2010. febr. 9. 23:55
2/5 anonim válasza:
én is SOBra járok jogi asszisztensre, nem nem kell felvételin jelentkezned, csak személyesen ahol az oktatás lesz, vagy esetleg a suli honlapján, de egyik ismerős is ott jelentkezett mégis a beíratkozásnál ki kellett tölteni a jelentkezési lapot a helyszínen
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Találtam 1-2 dolgot:
Felvételi vizsga nincs.
Jelentkezési díj: 3.000 Ft.
Beiratkozáskor egységesen 8.000 Ft
Azt nem tudod véletlenül, hogy nekem fizetősre kell-e beadnom, mert mivel nekem már ez lenne a 2. felsőfokú képzésem?
2010. febr. 10. 20:41
4/5 anonim válasza:
igen nekem is 11ezret kellett fizetnem hát a második okj már fizetős sajna:(
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. febr. 13. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!