SOS - BME biomérnöki kar tanulói: szerintetek benn tudnék maradni az egyetemen Biológia és Fizika fakultációról?
végzős évben vagyok, faktváltás tehát nem lehetséges. bioszból és fizikából nem vagyok rossz, de kémiát 2 éve nem tanultam, és matematikából iscsak középszintű tudásom van (pl.:nem tanultam integrálni)
Szerintetek benn tudnék maradni kémiai és matekos háttér nélkül? Ha nem milyen szakot ajánlanátok?
Előre is nagyon szépen köszsönöm!!!
Ha tanulsz az egyetemen akkor nem lesz gond. Hát a kémia ezen a szakon elégé fontos, de azért van az egyetem, hogy tanulj.
Alternatíva a Biológia BSc, vagy valamelyik agrártudományi BSc lehet, ami után Biotechnológia MSc-n lehet folytatni.
A BSc csak egy alapot ad, a szakmát komolyan MSc-n, és PhD-n lehet megtanulni.
A lényeg, hogy jó egyetemet válassz: biomérnökben (BME vagy Szeged), biológiában (ELTE vagy SZIE), agrártudományokban (SZIE) és kezdj el korán neked tetsző témában TDK-zni egy jó témavezető mellett.
Nagyon rossz ezt mondanom, de a biológia biomérnökire szép, de NEM KELL. Komolyan. Arra adnak időt, hogy megtanuld, de a kémiával nem szórakoznak!! Ha nem tudod, őket kicsit sem érdekli és meghúznak :(
A matekon se aggódj, arra is hagynak némi időt, bele tudsz rázódni.
A fizika pedig rohadt hasznos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!