Ha 22 éves vagyok akkor csak esti képzésen tudok tovább tanulni?
Figyelt kérdés
Februàrban leszek 22. Idén érettségizem, de szakmàm még nincs, ezért gondolkoztam hogy valami okj képzést megcsinàllok, az egyik suliban, ami szakközépp iskola, és ott van felnőttképzés is. Indulnak szakok amik érdekelnek, annyit tudok hogy 2 éves a suli, csak azt nem tudom hogy mivel elmultam 21 ezért ugy tudom csak esti képzésre vesznek fel. Ez mit takar? Olyan mint a nappali képzés? Itt is egész héten kell menni? Vagy hétvégente 1 alkalom? Ha valakinek van tapasztalata irja le. Köszönöm.2015. febr. 1. 22:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!