Orvosi egyetem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sziasztok!
Érdekelne pár dolog.
Ugyan még csak 14 éves vagyok (most készülök gimibe)de szeretnék majd sebész lenni! Hogy kell tanulnom, hogy felvegyenek az orvosira? Miből fognak összetevődni a felvételi pontok?
Tudom, hogy még ráérek, de szeretnék tájékozódni egy kicsit! Válaszokat előre is köszönöm! :)
2015. jan. 31. 22:31
1/4 anonim válasza:
Szia!
A felvi.hu-n nézelődj, ott mindig megvan az aktuális pontszámítási rendszer, az adott kar és szak eddigi felvételi pontjai, és minden infó a karról, ahová jelentkezni szeretnél. Jelenleg 2 tárgyból kell emelt szintű érettségi, biosz és kémia, vagy biosz és fizika.
Igyekezz minél jobban tanulni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. jan. 31. 22:50
3/4 A kérdező kommentje:
Írjatok még légyszi!!
2015. febr. 5. 16:32
4/4 anonim válasza:
Szia. Bioszt nagyon keményen tanulni, feladatot oldani. Ajánlom, hogy tagozatos gimibe menj. Szerintem a kémiát válaszd, jobban jársz vele mint a fizikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!