Lenne esélyem bekerülni a Teleki Blanka gimibe ha 53 pontos központit írtam és az átlagom 3,85? Esetleg az Álmos Vezérbe?
Szerintetek van esélyem bekerülni a Teleki Blanka gimnáziumba? 55pontos felvételi és kitűnő bizonyítvány.
Nincs szóbeli angol 0. - on
A tesóm a Telekibe jár én meg az Álmosba. Szerintem az Álmosba felvennének, szinte biztos, a Telekinek meg mióta más az igazgatója lett nagyot romlott a színvonal, elment egy csomó jó tanár és a titkárnőt is lecserélték rosszra.
Én a helyedben nem akarnék oda menni. Viszont az Álmosban a legtöbb tanár jó az osztály közösségek is jók (legtöbb)szóval szerintem ott próbálkozz. Sok sikert!
Na hogy állsz?
Álmosban hol vagy ideiglenesen?
11-es, osztálytársam igaz, 58 pontos felvételit írt, de "csak" 4,7 volt az átlaga, és fölvették.Bár a szóbelije is max lett. (Végül másik sulit választott).Szóval szerintem van esélyed, de pár nap, és megtudod :-)
Kérdezô, te hogy állsz?Végül mit tettél elõre?Szóbelijeid milyenek lettek?Levelet kaptál már?Az Álmos szerintem tuti, a Teleki neccesebb, de idén gyengék lettek a felvételik, szóval lejjebb nyomhatták a ponthatárt.Szóval az sem reménytelen, hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!