Milyen irányba lenne érdemes mennem?
Gépgyártástechnológiai technikusi vagy a rendszergazda szakmát néztem,de most lehet,hogy inkább valami főiskolai képzésen gondolkodnék.Matekból és fizikából rossz vagyok,szóval az ilyen mérnöki szakmák kilőve.
A történelmet,a társadalomismeretet és ezeket szeretem inkább.Meg még az informatika érdekel.De ahhoz meg kell a matek.Azzal,hogy jó vagyok töriből,azzel meg mit tudok kezdeni?A rendőrtiszti pálya érdekelt,de sajnos színtévesztő vagyok,így az nem lehetek.Katonatisztnél nem baj a színtévesztés,de az meg nem akarok lenni,nem vagyok oda a háborúért.
Szakmát úgy kell választanod, hogy azt egy életen át szeretni fogsz csinálni.
Én egyetemre járok, pénzügy-számvitel szakot végzek, előtte turizmus-vendéglátás szakon diplomáztam. Hogy is mondjam, én zsidó vagyok, nem végezhetek kétkezi munkát, az nem a zsidóknak való. Boltjaink vannak és a vendéglátásban is tevékenykedünk, ezért választottam a fentebbi szakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!