Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy működik a passziváltatás?

Hogy működik a passziváltatás?

Figyelt kérdés

Szóval..most kezdem majd az egyetemet (reményeim szerint pszichológia)

Néhány éve modellkedek, itt-ott voltam európai országokban 1-2 hónapos utakon. De most, hogy kicsit szabadabb leszek, szeretnék elmenni több hónapos útra Ázsiába.

Azért most, mert most vagyok fiatal, most tudom kihasználni az adottságaimat, most tudok dolgozni mint modell. Mellesleg anyagilag is meg tudnám támogatni a tanulmányaimat.

Az érdekelne, hogy mikor lehet passziváltatni magad, kinek kell szólni, hogy működik, mik a tapasztalatok. Aki megtette, visszaforgatná-e az időt??! Úgy egyáltalán minden érdekel.

Köszönöm a válaszaitokat!

2015. jan. 29. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:
A tanulmányi rendszeren keresztül lehet a féléveket aktiválni, illetve ha nem aktiválod, akkor passziváltatni is. Szólni nem kell senkinek sem, max a Tanulmányi Osztályról felhívnak, hogy jól átgondoltad-e az egészet. Én még nem passziváltattam sosem, így tapasztalatom nincs ezen a téren.
2015. jan. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!