Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 77 ponttal és 4.5-ös átlaggal...

77 ponttal és 4.5-ös átlaggal a kövi sulik jók?

Figyelt kérdés

-Madách (kezdő német VAGY kezdő angol)

-Szent László (infó)

-Teleki Blanka (infó VAGY angol kezdő)

-Corvin (infó)

Ezeket írjuk. Fő tantárgyakból fele fele arányban van 4-es, 5-ös. Az átlagom 8 félévkor 4.5 és 77 pontos lett a központi.

Mi a véleményetek a sulikról, bejutok-e?

15/f

2015. jan. 28. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:

A Madách nem 100%, de bejohet. En masodiknak jelolom, a pontom ugyanennyi, de maxot viszek.

Szent Lászlóra ugyanazt mondom, mint a Madáchra.Ebben a kettőben ha behivnak szobelire az fogja eldonteni az eselyeid.

Telekibe és Corvinba már 45-55 ponttal mehetsz szóbelizni (ha van, a Telekiben tuti, a másikat nem tudom).

2015. jan. 29. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Telekiben nincs, infó szakon nincs
2015. jan. 29. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, azt nem tudtam :/ Nem is ismerem azt a tagozatot igazán, a többiről többet hallottam...
2015. jan. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!