Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » óbudai vagy Kecskeméti egyetem?

óbudai vagy Kecskeméti egyetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyik egyetemre érdemesebb menni? Jármű és gépészmérnöki szak között gondolkodom. Néztem a BME-t is, de nehéz bent maradni illetve egyesek véleménye szerint nagyon elméleti a tananyag és gyakorlatban nem igazán tudják felhasználni.

2015. jan. 28. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kecskeméten egyenlőre csak főiskola van és nem egyetem
2015. jan. 28. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Kecskeméten nincs egyetem,csak főiskola.
2015. jan. 28. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Győr is ott van az AUDI-val. A BME-n meg tanulni kell. Ott rontják el sokan, hogy gyakorlatilag 0 tudással bekerülnek, aztán nem győznek pótolni. (ha egyáltalán) A többi gépészkaron ez hatványozottabban igaz 280 pontokkal bejutni...
2015. jan. 28. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az tökmindegy, hogy főiskola vagy egyetem, főleg BSC-n. Fősulin nincs akkora MSC választék meg doktori iskola.
2015. jan. 28. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyetemi éveid alatt (akármelyik egyetemen vagy), amit ott megtanulsz annak talán a 15%-át ha használod. Csak kérdés melyik 15 öt :D . És nem csak a BME-n nehéz a mérnökképzés. Az ország minden egyetemére igaz ez. Sehol se adják ingyen és mindenhol meg kell szenvedni érte szóval arra ne számíts hogy ha vidékre mész ott könnyebb lesz. Sőt...
2015. jan. 28. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kecskeméten duális képzés van a Mercedes gyárral
2015. febr. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!