Szerintetek mennyi esélyem van bejutni a Szent László gimnázium olasz tagozatára?
Figyelt kérdés
A központim nem sikerült túl jól összesen 64 pontot írtam, de kitűnő tanuló vagyok és a lászlós pontok alapján 74 pontom van.
Ezzel a pontszámmal van valamennyi esélyem? Olasz tagozatra jelentkezők mennyi lett a pontotok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 28. 21:52
11/20 A kérdező kommentje:
Melyik tagozatot jelölted meg a szent lászlóbam? :)
2015. febr. 25. 15:36
12/20 anonim válasza:
10. vagyok, én is az olaszt jelöltem, meg az emelt angolt és az emelt matekot "menekülőútnak"
13/20 anonim válasza:
a szent lászlós számitás alapján 73.8 pontom van. Szerintetek ez elég a bejutáshoz?
14/20 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem 88 pontom van Szent Lászlós számítással, de még így is aggódok.
15/20 anonim válasza:
hát én is aggódom. Hányadiknak jelölöd a szent lászlót?
16/20 anonim válasza:
14. vagyok, most második helyen van, de megyek majd sorrendet módosítani, és azt rakom elsőnek
17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos engem elutasítottak 😞, de nektek sok sikert! Valki bejelölte a kölcseyt ha igen melyik tagozatot?
2015. márc. 11. 22:34
18/20 anonim válasza:
Egy barátom bejelölte, francia kéttant, ott 181., valószínűleg bejut. :)
De megjelölte a francia-angol, olasz-angol és német-angol szakokat is.
19/20 anonim válasza:
Első helyen jelöltem a Szt. Lászlóban az olasz kéttant, ott 158. vagyok. :-(
Második a Kölcsey olasz-angol, ott a 62. helyen szerintem benn vagyok. De szívesebben mennék a Laciba.
20/20 anonim válasza:
Én 25. vagyok ideiglenesben és oda fogok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!