258 pont szerintetek nagyon kevés a felvételinél?
Figyelt kérdés
Hova lehetne ennyi ponttal jelentkezni?2010. febr. 8. 23:32
1/8 anonim válasza:
Amúgy költségesre sok pénzért elég sok helyre, államira szinte sehová. Rettentően kevés.
2/8 anonim válasza:
Fizetősre elég.Nekem 480 volt, és fel is vettek államira. De assszem ez volt a mximum.
3/8 anonim válasza:
Ezzel csak fizuson tudsz elhelyezkedni, meg talán vidéki fősulik TTK karjain. De mindneképpen egyetemre szeretnél menni? Csak azért, mert "menő" még nem kell.
4/8 anonim válasza:
23:40es: Gratulálok, hova vettek fel?
5/8 anonim válasza:
hát nekem 371 volt és nem vettek fel sajnos ahova szerettem volna, de sulitól meg szaktól is függ 23:40- te azt meg hogy csináltad?
6/8 anonim válasza:
OFF: Ha vki nyelvvizsgáért 100%-os emeltszintű érettségit kapott, úgy nem nehéz elérni a 480 pontot. Két nyelvvizsga kell csak hozzá., és kész is. (Két 100%-os érettségi duplázva 400 pont, plusz a két emeltért 80 pont).
Persze csak olyan szakra, ahol felvételi a nyelv. Barátomnak pl 2-3-4-es érettségijei voltak (középsulis jegyek se jobbak), de 480 pontja lenne egy csomó helyre...
ON: 200 pont a minimális ponthatár, amivel felvesznek felsőoktatásba. 480 a maximum. Ez alapján sztem meg tudod ítélni, h kevés-e. Szerintem érettségizz újra vagy csinálj nyelvvizsgát, ha tovább szeretnél tanulni.
7/8 anonim válasza:
Tavaly a gépészmérnökinek ez volt a ponthatára (258), szal oda felvettek volna! Próbáld meg most is, hátha marad a ponthatár, vagy lejjebb viszik!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 11. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!