Első szakma ingyenesen?
Nincs még okj-s bizonyítványom mert ott hagytam a sulit. Jelenleg dolgozom. Szeretném letenni a szakács tanfolyamot lehetőleg levelező tanfolyamot okj-s képzésen. Úgy tudom hogy az első szakma ingyenes. De hol? Milyen iskolákban? Hogy vehetem igénybe? Keszthelyen lakom. Szeretnék normális válaszokat kapni és nem azt hallgatni hogy miért hagytam ott. Mert megvolt az oka!
23 F
Ha ingyenes képzést szeretnél, akkor mindenképpen iskolarendszerű képzést keress. Bár ez is iskolától függ, mert vannak olyan OKJ-s intézmények is, ahol az iskolarendszerű képzésnek is van egy díja, pl. 60-80 ezer Ft félévente. És ezek általában 2 évesek, de a szakács OKJ-ról sokat nem tudok, nem is biztos, hogy ezt indítják iskolarendszerű képzésben.
Én is épp keresgélek az iskolák kínálatai között, láttam pár suliban, hogy van szakács képzés, de az mind iskolarendszeren kívüli tanfolyam volt, vagyis fizetős, kb. 200-250 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!