8. osztályos vagyok, milyen szakmákat tudnátok nekem javasolni amivel Amerikában is jól eléldegélhetnék a későbbiekben? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
6 osztályos gimnáziumba járok. Az átlagom 4.95. Szeretem a matekot, bioszt, kémiát DE nem akarok orvos lenni, maximum kutató. Én nem tartom magamat anyira jó vers, prózamondónak, de már sok versenyt nyertem és volt már olyan színész (zsűri tag) is aki nagyon megdicsért. Emiatt gondolkoztam a színészeten is. A válaszokat előre is köszönöm.:)2015. jan. 26. 21:20
1/5 anonim válasza:
Amerikában,ha valamiben jó vagy jól fogsz keresni :) Ahhoz,hogy valamiben jó legyél,tanulni kell hozzá és ahhoz,hogy tudj valamit tanulni érdekeltség kell hozzá,szóval ne mi mondjuk meg mi érdekel téged :D
2/5 anonim válasza:
Van még négy éved kiélni a gimis éveket, ráérsz majd 10-11-12.-ben gondolkozni :D
3/5 anonim válasza:
plasztikai sebész,hírességek nőgyógyásza/ügyvédje
4/5 anonim válasza:
Arról egy szót sem írsz, hogy mennyire állsz az angol nyelvvel.
Pedig ez lenne az első feltétel.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát elvileg jövőre megyek középfokra.
2015. jan. 27. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!