Melyik szak legyen?
Figyelt kérdés
Nyakamon a továbbtanulás, ( 3.-as vagyok gimnáziumban ) és komolyan elkezdtem vacilálni több éve, hogy hogyan tovább. A politológia vagy történelem szakon gondolkodok. Tudom, ne gyertek azzal hogy pont jót választottam, mert ezzel a két szakkal semmire nem megy az ember, de nem szabályozhatom, hogy ha egyszer a történelem érdekel, akkor nem megyek matematikusnak vagy stb.. Szóval k, melyik szak a jobb, melyikkel megyek többre?#továbbtanulás_politológia_tört.
2015. jan. 25. 14:08
1/2 anonim válasza:
Nézd, én élek-halok a történelemért, én is töri szakra mentem volna legszívesebben, de nem véletlen, hogy azt mondják, hogy ilyen szakokra csak akkor menj, ha van valami biztosíték a hátad mögött, máskülönben esetek nagy részében ebből csak éhen halni fogsz. Mert tényleg így van (ha érdekel a politika, a történelem, akkor valamilyen szinten fel tudod fogni a jelenleg jelenlévő gazdasági állapotokat az országban, vagy legalábbis fel kellene tudnod, és nem ennyire naivan hozzáállni). Keress valami mást, ami kicsit csatlakozik hozzá, és több esély kecsegtet (nemzetközi gazdálkodás, nemzetközi tanulmányok - én most pl. ezen vagyok, ilyesmi).
2/2 anonim válasza:
1-es attól, hogy te nem voltál elég bátor követni az álmaidat attól a kérdezőben lehet annyi kurázsi, hogy ragaszkodik ahhoz ami a legjobban érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!