Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan szoktátok fölvenni a...

Hogyan szoktátok fölvenni a tárgyakat?

Figyelt kérdés

Most fogok először neptunon keresztül fölvenni tárgyakat.(első félévben fölvették automatikusan)

Ki hogyan szeret órára járni?

Délelőtt,délután,8 től,9-től,van szünet közbe....

2015. jan. 23. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én levelezős vagyok, de azért leírom a véleményem, ha nem bánod.

Nézd meg, hogy a tanterv szerint az adott félévre mik a kötelezően előírt tárgyak. Azokat vedd fel mindenképp, mert ha halogatod más félévre akkor csak kuszaság lesz az egész, főleg ha épülnek is rá tárgyak, akkor csúszik minden.

Utána meg plusz kreditnek (gondolom minden szakon kell a fő szakon kívül is tárgyakat felvenni), nézd meg hogy mennyit ír a tanterv, és keress nem tantervbe tartozó tárgyakat, amik érdekelnek.

Ha felvetted őket, akkor fogod látni az órarendedben, hogy mi az ami belefér és mi az ami ütközik. Aztán ami ütközik abból eldöntöd hogy melyik nem kell és leiratkozol róla.

A kötelezőket mindenképp vedd fel.

2015. jan. 23. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

És úgy fogod csinálni ahogy másnak jó?

Egyébként már két napja megy a tárgyfelvétel, nem lesz sok variációs lehetőséged.

Én koránkelős típus vagyok, akárhogy is van, korán ébredek, ezért én szerettem letudni délelőtt az órákat. Aki meg nem bír 10kor se kimászni az ágyból az megy 12-re.

És még hangsúlyosabb, hogy melyik tanár mikor tart órát...

2015. jan. 23. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
NEkem február 1 a tárgyfelvétel
2015. jan. 23. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!