2015 Jurisich Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok nyolcadikos és a kőszegi Jurisich Gimnáziumba szeretnék menni (kéttannyelvű szakra). Szerintetek milyenek az esélyeim, ha a felvételim 68 pontos lett és kitűnő tanuló vagyok, azaz 200-ból 168 pontom van.2015. jan. 22. 14:30
1/2 anonim válasza:
Szia!Én is hasonló cipőben járok, 69 pontos felvételit írtam, összesen pedig 166 pontom van. Ugyancsak a kőszegi Jurisich kéttannelvű szakára jelentkeztem. Bízzunk benne, hogy felvesznek minket!
2/2 anonim válasza:
Szerintem simán felvesznek. :) (Bár nem tudom, milyen volt az idei felvételi és annak nehézsége.)
Egy ott tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!