Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit válasszak érettségikor?...

Mit válasszak érettségikor? FONTOS

Figyelt kérdés

Azért ideírtam mert ez a legnézettebb:)

Érettségi előtt állok és van egy angol felmentésem érettségi alól mert nagyon nem ment az előző sulimba.A mostani sulimba meg azt mondják hogy jó vagyok angolból.( Érezhető a különbség a kettő suli közt azért). De az a baj hogy érettségi mindenhol ugyanaz.És eddigi angol érettségiket megírva nem bizonyult hudejónak..Nagyon rossz volt. Felmerült hogy akkor helyette biológiából.E kettő közt vacilálok. Valahogy nem bízom ebbe a suliba amit mondanak hogy menni fog. Lehet hogy órán jó meg minden de az érettségi keményebb mint az óra színvonala.Másik gondom ha menni szeretnék okj-s vagy főiskolára akkor az nem gond ha én nem érettségiztem angolból.Van ennek hátulütője, hátránya?

2015. jan. 21. 11:44
 1/8 anonim válasza:
Rossz kategória
2015. jan. 21. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Férjet, feleséget (nemedtöl függöen!) Barátot, barátnöt (Amelyik kitart téged).
2015. jan. 21. 11:47
 3/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk dicsak oo im an alien im english man in new york xD
2015. jan. 21. 11:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom h rossz kategória.de ezt nézik a legtöbben tudomásom szerint.
 5/8 anonim válasza:
 6/8 A kérdező kommentje:
jólenne ha kérdésre válaszolnátok..
2015. jan. 21. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is fontos lenne eldönteni, hogy merre akarsz menni. Február 15-ig lehet felsőoktatásba jelentkezni, bár, ha nem szeptembertől akarsz továbbtanulni akkor ez rád nem vonatkozik.

Ha nem megy az angol és felmentésed volt akkor nem értem mi a kérdés. Miért érettségiznél belőle, ha felmentésed van/volt. Az angol nyelvre pedig érettségitől függetlenül szükség van a mai világban, persze nem mindegy mik a terveid a jövőddel kapcsolatban.

A legtöbb OKJ-ra csak érettségi kell , nem nézik , hogy hány pontod van és, hogy miből érettségiztél (kivétel a felsőfokú szakképzések), felsőoktatásban pedig szakfüggő, hogy milyen tárgyat néznek és, hogy hány pontod van.

2015. jan. 21. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Csinálj meg egy teljes érettségi feladatsort mindkét tárgyból, ellenőrizd le a megoldókulccsal, és az alapján válassz, hogy melyik volt könnyebb és melyik sikerült jobban. DE gyorsan, mert már nem sok időd van.
2015. jan. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!