Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Allatokkal kapcsolatos munkak?

Allatokkal kapcsolatos munkak?

Figyelt kérdés

Igazobol amiota az eszem tudom allatovos szeretnek lenni. Nem reg utana neztem az araknak es hat nagyon megtorpantan. Nem tudom ,hogy azt a penzt mikor tudnam visszakeresni meg ,hogy milyenek az elhelyezkedesi eselyeim. Barhogyan probalom magam lebeszelni az allotos munkakkal de valahogy meg is az a vagyam.

Valami olyan szakma amivel viszonylag el lehet helyezkedni ?

Ja es hogy mukodik ez az allatorvosi dolog marmint maga mennyi ido?

Lattam olyan allatorvost is akinek nem volt doktorija azt hogy?

Bocsnat ha hiba van benne siettem elore is koszonom a valaszokat.

2015. jan. 20. 19:11
 1/1 TheLatikah válasza:
A felvi.hu-n nézelődjél, ott mindent megtalálsz a képzésekben. Nézd át az összeset, a különböző szakokat. Ha pedig ez az álmod, hogy elhivatott állatorvos legyél, akkor hajrá, ne add fel, tegyél meg érte mindent. Ha pedig túl magas a ponthatár, akkor először csinálj egy fsz-t ilyen téren (felsőfokú szakképzés, ez is ad plusz pontot, tárgyakat átvihetsz alapképzésre), és közben rakj egy nyelvvizsgát meg egy nagyon jó emelt érettségit, és akkor már összegyűlhet a pontszámod. :)
2015. jan. 20. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!