Fizikai állapotom jó, az átlagom 3.5 körüli. Van-e esélyem, hogy felvegyenek rendőrtiszti fősulira ilyen átlaggal?
Figyelt kérdés
Gimibe járok, fiú vok. Rendőrtiszti fősulira szeretnék menni.2008. aug. 20. 19:48
1/5 anonim válasza:
Hányadikos? Ugyanis szerintem van mit javítani az átlagodon. Az unokatestvérem 4,5ös átlaggal végzett és kevés volt neki. Nem sikerült elsőre.
2/5 anonim válasza:
Nem csak az átlag számít. Több ezer jelentkező van évente, leginkább ezért nagyon nehéz bejutni. Könnyebb, ha előtte elvégzel egy 2 éves rendészeti szakközép sulit. Tudomásom szerint ha jó eredménnyel végzel, automatikusan felvételt nyersz a rendőrtisztire.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én is azt tudom ajánlani amit az előttem szóló tanácsolt!
Most 396 körül volt a ponthatár,szerintem az átlagodon ha tudsz mindenképp javíts.
Mindig van alkalmassági vizsgálat,de ha szereted a sportot,esetleg sportolsz is valamit,vagy szeretsz edzeni,akkor nem lehet gond
viszont tényleg nagy a túljelentkezés..,így talán jobban jársz ha előtte rendészeti szakközépbe mész,aztán elvileg automatikusan átvesznek majd az RTF-re..
legalábbis az egyik távoli ismerősöm így nyert felvételt,szóval neki bejött:)
Sok sikert!és kitartás:)
4/5 anonim válasza:
396 volt a legmagasabb ponthatár, de ment volna ez feljebb is, ha nem lenne alkalmassági vizsga, ahol sok embert kiszórnak! azért nézd meg a felvételi tájékoztatóban, mik a felvétel feltételei, mert pl. ha szemüveges vagy, a dioptria is meg van szabva, mennyi lehet... És ott részletesen le vannak írva az alkalmassági követelményei is, mert azért nem árt rá készülni célirányosan! Ha rossz a tantárgyi átlagod, két tárgyból nagyon-nagyon jó érettségit kell írnod, így duplázással még bekerülhetsz! Ha ez esélytelen, akkor viszont az átlagodon kell sokat javítanod.
5/5 anonim válasza:
Átlag nem számít, ha a felvételidet akarod majd duplázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!