Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy tudnám megszerezni az...

Hogy tudnám megszerezni az éretségít?

Figyelt kérdés

A nappali szakközépből átiratkoztam esti felnőtképzőbe 10-esen.Mind ez vizsga időszak elött 3héttel történt, és a tanáraim azt javasolták hogy azt az évet halaszam, mert lehetetlen lett volna levizsgáznom.Ki is iratkoztam, hogy akkor majd szeptemberbe visza megyek, viszont közben terhes lettem, és szeptemberben szültem.

Most viszont már fizetős a suli, és nem is találok nem fizetőst, és nincs rá pénzünk, pedig szeretném letenni az éretségit!

Megy az ördögi kör!Ahoz hogy betudjam felyezni, dolgoznom kéne hogy legyen tandíjra, viszont éretségi nélkül nem vesznek fel!

Mit csináljak??Ha valaki tud nem fizetős estit vagy levelezőt, megköszönöm!

Olyan válaszokat nem kérek hogy miért szültem éretségi elött köszi!

2010. febr. 7. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Hunyadi,Csorna-okj-s szakképzésed is lehet és érettségit is ad,asszem ez esti tagozatos,és kolesz is van..hogy ingyenes-e,azt már nem tudom neked biztosra megmondani..van pedagógiai szak,ebből okj-s kimenet lehet(+2év):Gyógypedagógiai asszisztens meg vmilyen gyermek és ifjúságvédelmi ügyintéző.Ha dolgozni akarsz,akkor ezt a sulit végezd el,itt végzett minden tanárom,jó tanárok,és egyetemre vagy főiskolára mentek innen MIND!Ráadásul az egyik le is államvizsgázott..:D
2010. febr. 7. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:

jah és ez a honlapjuk:www.hunyadi-csna.sulinet.hu

nézd meg mindenképp!!!

2010. febr. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!