Felsőokatatási szakképzés elvégézése után, hogyan tudok alapképzésre menni?
Figyelt kérdés
Elméletileg, ha elvégeztem a FSZ-t és szakirányban alapképzésen akarom folytatni, akkor nem kell emeltszintű érettségit tennem. Viszont attól még az önköltségesre nem biztos, hogy felvesznek? Mert a ponthatár minimumot nem érem el sajnos.2015. jan. 18. 19:21
2/5 anonim válasza:
Vagy egy nyelvvizsga Okj-re már sok idő nincs.
3/5 A kérdező kommentje:
példa: ha elvégzem a kommunikációs média szakot, majd én szeretnék alpaképzésre menni, kommunikációs médiatudományi szakra. Akkor ebben az esetben, hogy vehetnek fel, illetve, hogy biztos nem?
2015. jan. 18. 20:01
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Az FSZ még mindig nem felsőfokú végzettség nem?? Eddig legalábbis OKJ volt és középszintű végzettségnek számított, csak az OKJ-s képzés legmagasabb szintjét képezte.
Én csak ez alapján tudom: Ha elvégzed az FSZ-t, újra kell felvételizni az adott alapszakra. Többletpont lesz az FSZ - 24 pont. Mindenképpen akkor vesznek fel, ha eléred a ponthatárt. (javítson ki valaki ha már nem így van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!