Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minden iskolában van magántanu...

Minden iskolában van magántanulói jogviszony?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat sportolok, szeretném ennek is szentelni úgymond az életemet. Kiskorom óta csak a sport érdekel, nagyon elszánt vagyok, viszont amint elkerültem középiksolába a tanulás az élsport mellett már nem megy olyan egyszerűen, elég sokat is hiányzok a sport miatt. Nem szeretnék emiatt osztályt ismételni, a szüleimmel arra gondoltunk, felveszünk egy magántanulói jogviszonyt, ahol úgy tudom félévente kell vizsgát tenni, de mivel még csak a szüleimmel beszéltem a dologról, ezért fogalmam sincs, hogy van-e ilyenre lehetőség az én iskolámban, minden iskolában kell ilyennek lennie? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy gyakorlatilag minden iskolában kell lennie, mivel ha valakinek az egészségügyi állapota nem engedi az iskolába járást, meg kell valahogy oldania a taníttatást, ami egyrészt jogos.

2015. jan. 18. 14:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!