Megéri kémia alapszakra jelentkezni?
Nagyon szeretem a kémiát, ezzel szeretnék továbbtanulni is. Viszont a környezetemben az mondják, hogy jelentkezzek inkább gyógyszerésznek és orvosnak, mert az jobban fizet, vagy ha nem akarok annyi biológiát tanulni, akkor vegyészmérnöknek. Tanácstalan vagyok, én legszívesebben vegyésznek tanulnék. És Magyarországon hol a legjobb kémia alapszak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem meg csináld azt, amit szeretnél. Nem a környezeted fog hetvenéves koráig egy olyan munkahelyen dolgozni, ami nem is érdekli. Ne szúrd el, mert az élet egyik legszebb dolga, ha a munkád egyben a hivatásod is.
Én harmadéves vagyok az ELTE-n, szóval javaslom, gyere hozzánk :)
igaza van az előttem szólónak
orvosin alapból nincs sok kémia már amire te gondolsz ott egy félévbe besűrítik az anyagot és kész
gyógyszerész véleményem szerint nehéz és sok a biosz is, viszont tényleg nagyon jó a fizetés
vegyészmérnök meg igen keveset foglalkozik kémiával annak ellenére hogy ez lenne a fő
én DE elsőéves vagyok :) csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!