Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom, hogy mi legyek....

Nem tudom, hogy mi legyek. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Biológiát,földrajzot szeretem. Tudok rajzolni és szeretek is. Olvasni is imádok. Viszont utálom a kémiát,fizikát, matekot.

2015. jan. 17. 23:10
 1/5 BabyBiii válasza:
hát ha középiskola akkor mindenképp a filozófia szakot ajánlanám, vagy egy rajzsulit, de ha nem rajzszakra mész akkor is a melett mehetsz külöórákra, viszont az egyetem már egy kicsit körülményesebb, mivel ott már a jövődet határozod meg a választásoddal.
2015. jan. 17. 23:18
 2/5 anonim válasza:

Filozófia? Kedves első én ezt nem ajánlanám egyetlen jólelkű tizenévesenek sem. Max esténként elalvás előtt.

Vannak viszont tényleg jó rajzsulik. Ha egyetemre mennél akkor biosz-föci tanári, vagy esetleg valami érdekesebb, geológia (bár ott van matek-kémia). De akármi lehetsz pl. kertészmérnök vagy kerttervező oda jól jön a jó rajzkészség is :)

2015. jan. 18. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Filozófia? Miről beszélsz? Szivatod? Egyébként nincs is filozófia tagozatos iskola. Vagy biológia helyett filozófia jött ki a billentyűzetetből?

Ez a tájépítő, kertészmérnök dolog jó ötlet, bár biztos van ott kémia.

2015. jan. 18. 09:03
 4/5 BabyBiii válasza:
filológiát akartam irni bocs...na nem kell leszedni a fejem
2015. jan. 18. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Na hát a filológia se jobb a biológiához meg a földrajzhoz. A gyerek azt se tudja, mi az. Lehet, hogy a válaszoló se. A magyar köznyelvben ezt nem így nevezik.
2015. jan. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!