Mit kell ahhoz tenni, hogy valaki köztársasági ösztöndíjas legyen? Egyetemre gondoltam, és bocsi, de nem büfészakra.
Figyelt kérdés
Konkrétumokra lennék kíváncsi. Átlag, demonstrátorkodás, nyelvvizsgák, ilyesmire gondoltam.2010. febr. 7. 13:45
2/9 anonim válasza:
Olyan szakok, amik azért vannak, mert csak, a "diploma" megszerzése nem telik fáradtságba, és elhelyezkedni nem lehet vele. A felvételizők legalább fele ilyen szakokra jelentkezik.
3/9 anonim válasza:
Nem emlékszem a pontos követelményekre, de a szigorlataidnak mindenképpen ötösnek kell lennük. És elvárnak valami többletet a kötelezőn felül, tehát demonstrátorság, TDK-eredmény. Nyilván van követelmény az átlagra is. Szerintem a tanulmányi és vizsgaszabályzatban olvasd el először.
4/9 anonim válasza:
Egyébként büfészakon is jár a köztársasági ösztöndíj, mind1, hogy kommunikációt vagy orvoslást tanulsz e szempontból...csak gondolom az előbbin könnyebb megkapni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt tudom, hogy mik a köztársasági ösztöndíj szükséges feltételei, de azok közül, akik pályáznak, szerintem, nagyon kevesen kapnak. Szóval ezért kérdeztem a személyes tapasztalatokat.
2010. febr. 7. 14:48
6/9 anonim válasza:
Tök jó, örülök hogy most már tudom mi a büfészak. :)
köszi
7/9 anonim válasza:
milyen szakos vagy? mi neked a büfészak?
8/9 anonim válasza:
Tesóm kapott, több országos versenyen volt jó helyen, 5-ös átlaga volt, OTDK-zott. Önkénteskedett is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. jún. 16. 04:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!