Miért nem kap előnyt tárgyfelvételnél akiknek jó az átlaga?
Nem értem miért indul ugyanolyan esélyekkel a valóban motivált és elkötelezett diák valamint a kettesekkel átbukdácsoló, "lesz*rom,de ha már elkezdtem megcsinálom"- emberke.
Olyan 3-4 félév után szerintem már eldől hogy ki az aki tényleg komolyan veszi a dolgot és őket eléggé hátráltatja ha a link manusz kis mázlival becsusszan gyorsan neptunba tf-kor és elhappolja a legjobb tanároknál a helyet. Így a tanár is olyanra pazarolja a tehetségét aki alszik az órán és kettes a fő cél, akit valójában érdekel az meg szívhat a másodrendű tanárokkal. Előnytelen mindenkinek.
Szerintem BA utolsó évre és MA utolsó félévre akinek egy bizonyos határ felett van az átlaga annak 1 nappal előbb kéne lennie a tf-nek.
És egyetemen már azért valamennyire jelzi az átlag hogy mennyire vagy való az adott területre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!