Szerintetek melyik szakot érdemes elvégezni?
Éppen itt lenne az ideje eldönteni,hogy milyen szakra menjek továbbtanulni.Úgy néz ki,hogy a Debreceni Egyetemre fogok menni és a biológia szak,valamint az élelmiszermérnöki között vacillálok.Mindkettőről vegyes véleményeket hallottam/olvastam.
A biológia szakon elsősorban a molekuláris biológia,valamint a biotechnológia érdekelne.
Még a biomérnöki is tetszik,de úgy tudom,oda rengeteg kémia kell,nem tudom,hogy az mennyire menne-e nekem.
Esetleg aki a DE biológia szak hallgatója,leírná a tapasztalatát?
Első válaszoló vagyok.
Hozzáteszem, hogy Biomérnöki BSc-ről tudsz menni Biotechnológia MSc-re, Biomérnöki Mscre, talán Molekuláris biológia MSc-re is (ebben nem vagyok biztos). Viszont biológia Bsc-vel nem mehetsz biomérnökire (illetve, csak úgy, hogy ott rengeteg tárgyat be kell pótolni BSc-ről, és talán fizetni is kellene érte).
Én mindenképpen a biomérnökit ajánlom, vagy az élelmiszermérnökit.
Köszi,mindkettőt megfogom jelölni,még nem tudom milyen sorrendben.
Esetleg írnál pár sort,hogy milyen az egyetem?Hogy magyaráznak a tanárok,kb. azt kérik számon,amit leadtak vagy rendesen utána kell járni a dolgoknak pluszban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!