Milyen alapképzés való nekem?
Magyar, Töri amiből jó vagyok, és jó érettségit tehetek. Ezekkel merre fele indulhatnék, amivel megélhetnék, nem telített, és elsősorban nem kell hozzá max pont.. Pl andragógiába bele voltam zúgva, de rengetegen tanulják, ráadásul nehéz bekerülni.
Tudnátok segíteni?
Max még bioszból tehetnék jó érettségit.
A jog kiesik, mert baromira telített. (úgy mint az andragógia)
Igazgatási szakok (igazgatásszervező, nemzetközi igazg) ebben van a jövő, mert eleve van nemzetközi része is, ráadásul el lehet vele helyezkedni. A jogot ink felejtsd el ha jót akarsz.
Üzleti szakokra is mehetsz magyarral és törivel. Gazdaságot érdemes, mert ez a másik amivel el lehet helyezkedni.
Biosz törivel akár pszichológiára.
én most végzek andragógián és szeret(t)em-.most MA-ra megyek:)
ha szerzel a suli alatt gyakorlatot,akkor ez se rossz szak
jogot nem ajánlom.időpocsékolás,ha nem vagy 1000%ig elhivatott.
Hát egyenlőre még nézelődök. Jog nem való nekem, kereskedelem pedig jó, csak nekem száraz:S áá sok pont kellene. Azt tudom hogy az andragógia tetszene nagyon, de ha sokan tanulják, nehezebb bekerülni, és a jövőre nézve is bizonytalan. Lehet keresek valami mérnökit, oda kevés pont kell. És tuti hogy kelleni fogok valahova :D
Köszi a válaszokat.
Andragógiát felejtsd el! Biztos, hogy nem fogsz azzal munkát találni. Jobb lenne más irányba orientálódnod (természettudományok), mert humán tárgyakkal sokra nem fogsz menni.
Esetleg közgazdász. Többi felejtős. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!