Fizetős masszőt iskolában sokkal jobb a képzés mint egy államilag támogatottban?
Rossz a kérdés. Az államilag támogatott is fizetős.
Ha tanulni akarsz, OKJ-s képzést válassz! Én is ezt csinálom. 4 félév, és alapos tanulmányt ad, ami fontos.
Jobban csinálod, ha tudod, mit csinálsz. Ez után lehet kiegészítő tanfolyamokat is végezni, és szakmádban utolérhetetlen is lehetsz :)
Egy kiegészítés: Bárhol tanulsz is, a vizsgakövetelmények ugyan azok.
Én is első okj-mat szerzem, de csak olcsóbb, nem ingyenes.
Privátban megírod nekem, hol ingyenes? Köszi!
Az első okj-s képzést az állam fizeti én úgy tudom.
23 alatt a nappali is teljesen ingyenes.
Igy van az első OKJ államilag támogatott, viszont járulékos költségek természetesen vannak pl tankönyvek stb. ami teljesen ingyenes az az amit a munkaügyi központ támogat. én elöször ilyenre felvételiztem, de mire elindult volna, bár bekerültem, csak húzták halsztották a kezdést. így végül fizetősben kezdtem el. késöbb kirerült így jobban jártam, mert a gyakorlati képzést olyan oktató tartotta aki nem csak kiváló szakember, hanem szereti is a munkáját,és megszerettette velünk a szakmát olyan trükköket és tapasztalatokat is átadott, amit több évtized alatt lehet megszerezni (például hoyg 20 masszázs utás sem fáj a kezem, illetve nem fáradok el, ellentétben azokkal akik máshol tanultak.
így én nem az iskolától tenném függővé, hanem megtudakolnám ki a gyakorlati oktató, és az ő tanítványainak tapasztalatát, véleményét kérdezném. persze semmi nem garantálja, hogy időközben nem kerül olyan helyzetbe, hogy helyettesítsék, de vásazstási szempontnak én ezt tartom legfontosabb szempontnak.
(én emiatt bevállaltam hogy 50km-el többet utazok a képzés helyszínére, Zalaegerszegre. nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!