Melyik egyetemen érdemes fizika alapszakott végezni?
Figyelt kérdés
BME kilőve részemről. ( Nem szeretem Bp-t)2015. jan. 16. 15:28
1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a különbség a Nyíregyházi foiskolán lévő fizika vagy a Debreceni egyetemen lévő vagy a Szegedi tudományin lévő fizika. A Szegedi vonz valamiért. De messze lenne ( nem jelent probléma hogy el jussak oda csak azért még is 300 km tőlem ) Nyíregyháza meg szinte helye van. Debrecen még 60 km .
2015. jan. 16. 15:33
2/4 anonim válasza:
Én az ELTE TTK-t javasoltam volna, de hát az Budán van.
A szegedi és debreceni egyetemek TTK-i jóhírűek, színvonalasak. A főiskolákat nem javasolnám.
A fizika olyan szak, ahol nem érdemes csak BSc-ben gondolkodni, hanem eleve MSc-t és PhD-t is tervezni kell, és olyan helyre szabad csak menni, ahol a legmagasabb szinten is oktathatják ezt. (Tehát ahol van doktori iskola is akkreditálva).
3/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen MSc. ( fizikus-mérnök ) akarok lenni. SZTD-n ugye van diszertacióra lehetőségem ?
2015. jan. 18. 15:16
4/4 A kérdező kommentje:
SZTE*
2015. jan. 18. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!